Over Marjolein

Voetreflexmassage | Massagepraktijk Marjolein van Meurs

Dit ben ik!

Wat leuk dat je even op mijn website kijkt! Omdat het fijn is om te weten bij wie je in de stoel komt te liggen, zal ik mezelf eerst even voorstellen. Het is namelijk van belang om jezelf tijdens een massage prettig te voelen, want alleen dan kun je jezelf goed ontspannen.

Dit ben ik, mijn naam is Marjolein van Meurs, ik ben getrouwd en trotse moeder van een zoon en twee dochters. In mijn vrije tijd ga ik er vaak op uit om een lekkere wandeling te maken. Ondanks dat ik echt een koukleum ben, kun je me vaak buiten vinden. Ook maak je me blij met een spannend boek of een gezellige afspraak met een vriendin.

Al heel wat jaren geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met voetreflexmassage en was toen al verbaasd en erg geïnteresseerd over de werking hiervan. Toch heeft het nog een hele tijd geduurd voordat ik dit heb opgepakt. Ik had mijn handen vol aan mijn baan en ons drukke gezin. Een eigen praktijk beginnen is ook best spannend en doe je dan ook niet zomaar, tenminste ik niet!

De start van mijn massagepraktijk

Maar dan vallen ineens alle puzzelstukjes in elkaar en na verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen over voetreflexmassage, ben ik nu alweer een tijdje aan het werk in mijn eigen praktijk in Rosmalen. Met veel aandacht en enthousiasme kan ik je ondersteunen met de vele mogelijkheden die voetreflexmassage kan bieden. Mijn diensten zijn door de tijd uitgebreid met een Indiase hoofdmassge en een wellness voetbehandeling. Ik geloof namelijk heel erg in de kracht van ontspanning en vanuit deze visie worden de massages dan ook gegeven. Deze ontspanning is geen luxe, maar echt nodig om je lichaam tijd te geven om te herstellen. Op die manier zorg je goed voor jezelf, kunnen klachten verminderen en voel je jezelf weer heerlijk ontspannen.

Het geeft mij ontzettend veel energie als jij tevreden, ontspannen en met een goed gevoel weer naar huis gaat, daar word ik blij van!

Neem eens een kijkje op mijn website en aarzel niet om contact met me op te nemen als je nog vragen hebt.

Je bent van harte welkom in mijn knusse massagepraktijk aan huis in Rosmalen!

Lieve groet, Marjolein

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met het gebruiken van de website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten