Over Marjolein

Voetreflexmassage

Welkom, wat leuk dat je even op mijn website kijkt. Omdat het fijn is om te weten bij wie je in de stoel komt te liggen, zal ik mezelf eerst even voorstellen. Het is namelijk van belang om jezelf tijdens een voetreflexmassage of hoofdmassage prettig te voelen zodat je goed kunt ontspannen.

Dit ben ik, Marjolein van Meurs, getrouwd en trotse moeder van een zoon en twee dochters.

Al jaren geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met voetreflexmassage en was toen al verbaasd en erg geïnteresseerd over de werking hiervan. Toch heeft het nog een hele tijd geduurd voordat ik dit heb opgepakt. Ik had mijn handen vol aan mijn baan en ons drukke gezin. Een eigen praktijk beginnen is best spannend en doe je ook niet zomaar, tenminste ik niet!

Maar dan vallen ineens alle puzzelstukjes in elkaar en na verschillende opleidingen, cursussen en bijscholingen over voetreflexmassage, ben ik nu alweer een tijdje aan het werk in mijn eigen praktijk in Rosmalen. Met veel aandacht en enthousiasme kan ik je ondersteunen met de vele mogelijkheden die voetreflexmassage kan bieden. Ook een Indiase hoofdmassage is heerlijk ontspannend. Ik geloof heel erg in de kracht van ontspanning en vanuit deze visie worden de massages dan ook gegeven. Deze ontspanning is geen luxe, maar echt nodig om je lichaam tijd te geven om te herstellen. Op die manier zorg je goed voor jezelf, kunnen klachten verminderen en voel je jezelf weer heerlijk ontspannen.

Het geeft mij ontzettend veel energie als jij tevreden, ontspannen en met een goed gevoel weer naar huis gaat, daar wordt ik blij van!

Neem eens een kijkje op mijn website en aarzel niet om contact met me op te nemen als je nog vragen hebt.

Je bent van harte welkom in mijn knusse praktijk aan huis in Rosmalen!

Lieve groet, Marjolein

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring te geven. Als u doorgaat met het gebruiken van de website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten